Brokk 160

Deze veelzijdige afbraakrobot is als een Zwitsers zakmes. Naargelang de attributen, is onze Brokk geschikt voor allerhande afbraakwerken. 

Wat de Brokk onderscheidt ten opzichte van traditionele afbraakrobots is zijn compacte bouw, waardoor zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen bereikbaar worden. Daarnaast is dit toestel volledig elektrisch aangedreven waardoor er geen uitlaatgassen worden uitgestoten. 

Brokk afbraakrobot elektromotor

National Geographic - Nuclear lifeline

Een interessante tweedelige documentaire over de cruciale rol van nucleaire technologie in ons dagelijks leven. Een rol die enkel nog groter zal worden in de toekomst. Denk aan de toepassingen geneeskunde of gezondheid. 


INTERBORING voert met regelmaat werken uit voor de bedrijven die meewerken aan de productie en transport van deze isotopen. 

Net zoals het transport van nucleaire stoffen een race tegen de klok is, zijn de meeste werken die we uitvoeren voor deze bedrijven dat ook. 


Verkoop kabelzaagmachine

Na vraag van één van onze klanten uit de nucleaire sector hebben we een kabelzaagmachine & opstelling zodanig aangepast zodat deze voldoet aan de specifieke eisen van de klant. 


Rondom de opstelling werd een doorzichtige afscherming voorzien zodat er bij kabelbreuk enkel materiele schade zou kunnen ontstaan. Daarnaast helpt deze omkasting ook met de stofbeheersing.