Beton

Beton kent voor ons geen geheimen meer

Beton kent voor onze betonchirurgen geen geheimen meer. Moet er een uitsparing gemaakt worden in beton? Moet er een stuk beton verwijderd worden? Of net niet, wil je weten welke wapening in de beton zit? Wil je je betonnen vloer opwaarderen? Interboring kan jou met al deze werken op een professionele en veilige manier helpen.  

Doorzagen metalen buizen

Diamantboringen in beton

Onze betonchirurgen maken openingen in gewapend beton.  Van het boren van gaatjes voor het plaatsen van chemische ankers tot het boren van openingen met ø1000 mm, wij zorgen ervoor dat elke uitsparing op een professionele en veilige manier geboord wordt.

Zagen in beton

Voor specifiekere werken maken wij gebruik van een handzaag, kettingzaag, wandzaag, vloerzaag of een kabelzaag. Onze betonchirurgen bepalen in samenspraak met onze ingenieurs en de klant welk materieel ingezet wordt voor elke specifieke opdracht.  Uitsparingen worden steeds op maat uitgezaagd.

betononderzoek

Betononderzoek

Wil je weten waar leidingen in je beton liggen?  Hoe dik is de wapening of hoe is de kwaliteit van de beton? Aan de hand van scans en destructief betononderzoek kunnen op deze vragen antwoord geven.

schuren en polijsten van vloeren

Schuren en polijsten

Is je bonnen vloer toe aan een opwaardering?  Onze betonchirurgen schuren en polijsten jou vloer en zorgen ervoor dat hij er als nieuw uitziet.

Meer informatie over onze verschillende activiteiten vind je hier