Nucleair Decommission Decontaminatie Decontamination

Nucleair

INTERBORING is het meest ervaren boor- en zaagbedrijf van België als het aankomt op decontaminatie en ontmanteling van nucleaire gebouwen. Om cross-contaminatie tegen te gaan wordt op nucleaire sites vaak gevraagd om geen water te gebruiken. INTERBORING hanteert daarom unieke technieken, methodes en technologieën in deze sector

Polijsten Schuren Vloer Slijpen Beton Tegel Natuursteen

Renovatie van vloeren

De vloer van uw bedrijf geeft een eerste indruk aan uw klanten. Wij beschikken over de geschikte materialen en producten om uw vloer op te waarderen. 

Brokk Afbraak Robot Afbraakrobot Knippen Splijten

Afbraakwerken

Een van onze specialiteiten zijn gecontroleerde afbraakwerken. Waar traditionele afbraakmachines te robuust en omslachtig zijn, zijn onze afbraakrobots een ideale oplossing. Ondanks de kracht die deze afbraakrobots hebben passen ze toch op een Europallet waardoor moeilijk bereikbare plaatsen toch bereikbaar worden. 

Diamantboringen beton

Diamantboringen

Interboring kan openingen maken in elke richting: verticaal, horizontaal, ondersteboven of schuin. We zijn er trots op dat we de meest uitdagende jobs op een efficiënte en veilige manier kunnen uitvoeren en dit binnen termijn en budget.

Zaagwerken Wandzagen

Zaagwerken

Onze meest gebruikte technieken om beton te verzagen zijn wandzagen, kabelzagen en vloerzagen.

Chemische verankering verankeringen mechanisch hilti terlaare

Verankeringen

Het boren en verlijmen van wachtstaven of draadstangen volgens de regels van de kunst voor een marktconforme prijs.