Beton zagen

beton zagen Hasselt in wand van 80 cm dik

Grotere uitsparingen in beton kunnen gemakkelijk gezaagd worden. 

Iedere aanvraag analyseren we eerst grondig, vervolgens kiezen we de meest geschikte machine(s) voor de klus.  We bieden u een all-in prijs aan voor het manipuleren en verwijderen van de beton.  De omliggende installaties worden voordien afgeschermd tegen spatwater. Alles wordt altijd netjes opgeruimd.

De technieken die we gebruiken: 

  • Handzagen
  • Wandzagen
  • Vloerzagen
  • Ringzagen
  • Kabelzagen
  • Kettingzagen

Iedere techniek heeft zijn voor- en nadelen.

Om telkens een zo efficiënt en kwalitatief mogelijk resultaat te bekomen bestaat de uitvoering van zaagwerken vaak uit een combinatie van bovenstaande technieken. 

______________________


U I T G E L I C H T  P R O J E C T

Silo's Wijnegem

Silo's WIjnegem

De silo's van de oude mouterij worden door Stéphane Beel omgevormd naar woningen. Van de 8 bestaande ronde silo's werden er 2 gedeeltelijk afgebroken en vervangen door vierkante volumes.

In de silo's moeten raamopeningen en doorgangen uitgezaagd worden. Totaal bijna 2.000 lm wandzaagwerk. Al de verticale sneden moeten precies gepositioneerd worden naar de as van de ronde silo's. Bijgevolg zijn de losgezaagde blokken aan de buitenzijde van de silo's groter dan aan de binnenzijde.

Toch moeten de blokken langs de binnenzijde van de silo's verwijderd worden.

Bovendien mogen de zaagsnedes aan de buitenzijde van de silo's niet uitlopen en mogen er geen randen gebroken worden bij het verwijderen van de gezaagde blokken.

INTERBORING zorgt voor precisiezaagwerk en voert de werken volgens planning uit.