INTERBORING UIT ZONHOVEN VERSTERKT ZIJN BEDRIJFSLEIDING

10/06/2020

10 juni 2020

Persmededeling

 

INTERBORING UIT ZONHOVEN VERSTERKT ZIJN BEDRIJFSLEIDING

 

INTERBORING BV versterkt de bedrijfsleiding met het aanstellen van Jos Spilstijns (58) als nieuwe CEO. Stichter-zaakvoerder Erik Witters (67), die samen met zijn echtgenote Miet Thys in 1983 INTERBORING opstartte, acht de tijd gekomen om het wat kalmer aan te doen. (Op de bijgevoegde foto staan van links naar rechts Jos Spilstijns, Miet Thys en Erik Witters)

“Met de komst van Jos Spilstijns geef ik de operationele verantwoordelijkheid van mijn familiebedrijf in handen van een persoon die het reilen en zeilen van de bouwwereld tot in de puntjes kent en beheerst”, zegt Erik.

Jos Spilstijns (58) is economist en leidde tot enkele weken geleden de in Genk gelegen bordenbouwer EBB waar hij in een uitstekende verstandhouding met de aandeelhouders zijn opdracht beëindigde. Eerder was Jos CEO van klasse 8 bedrijven in Antwerpen en Limburg en stond hij het aan hoofd van een vooraanstaand houtskeletbouwbedrijf.

Sedert enkele jaren is Jos Spilstijns als zelfstandig bedrijfsadviseur eveneens actief als lid van meerdere raden van advies van familiale KMO’s in de Vlaamse bouw- en vastgoedwereld. Zij vinden in Jos een ideaal klankbord, gebaseerd op kennis en ervaring, op theorie en praktijk.

“Jos was in het verleden reeds actief in onze raad van advies”, zegt Miet. “En de klik was er vanaf de eerste kennismaking. Nadien heeft Jos ons nog begeleid op andere bedrijfsvlakken. Het lag dan ook voor de hand dat we met Jos de verdere toekomst en de leiding van het bedrijf besproken hebben.”

“De opdracht van Jos focust zich op drie assen”, zegt Erik. “Eerst en vooral op het verbeteren van de manier van werken door de structuur van de firma aan te passen aan de actuele en toekomstige noden van de klanten en de markt. Tevens op het verstevigen van de groei en ten slotte op het verzekeren van de continuïteit van de onderneming en dit samen met alle beton-chirurgen van INTERBORING.”

---Einde bericht---

INTERBORING BV maakt openingen in gewapend beton middels boor- en zaagwerken. De beton-chirurgen werken over heel België en hebben een vooraanstaande plaats verworven in uitzonderlijke boor- en zaaguitdagingen, vooral in een nucleaire omgeving.

---ooOoo---

 

Voor meer informatie:  Jos Spilstijns

                                         CEO

                                         Interboring bv

                                         Industrieweg Zuid 1354-1356

3520 Zonhoven

E: jos@interboring.be

T: 011 815 433

M: 0476 820 300