INTERBORING waardeert arbeiders met een bedrijfswagen

24/08/2020

PERSMEDEDELING

INTERBORING WAARDEERT ARBEIDERS MET EEN BEDRIJFSWAGEN

Alle arbeiders van INTERBORING uit Zonhoven ontvingen recentelijk uit handen van de stichters Erik Witters en Miet Thys (resp. links en in het midden op de foto) de sleutel van hun persoonlijke bedrijfswagen.

 

In het hedendaags personeelsbeleid neemt mobiliteit een belangrijke plaats in. Een studie in opdracht van de FOD Sociale Zekerheid (2019) toont aan dat slechts 1,6% van de arbeiders een bedrijfswagen heeft. Bij de bedienden daarentegen ontvangt 27% een company car. 

Het is onze bewuste keuze om tegen deze algemene tendens in te gaan”, zegt Jos Spilstijns, CEO van INTERBORING.

We willen onze arbeiders duidelijk maken dat we rotsvast in hen geloven. Onze arbeiders zijn een zeer belangrijke schakel in de werking van het bedrijf. Dagelijks staan zij immers klaar met creatieve oplossingen voor uiteenlopende boor- en zaagopdrachten in beton, staal of metaal.

Met deze belangrijke investering onderstrepen we dan ook als werkgever onze waardering voor de dagelijkse inzet van onze beton-chirurgen.

De firmawagen maakt een substantieel deel uit van een geïntegreerd HR beleid, waarbij INTERBORING haar wagenbeleid strategisch inzet zowel als een cruciale factor van retentie als van werving en selectie”, aldus Wendy Witters, HR Officer van INTERBORING.

“We zoeken nog minstens tien gemotiveerde medewerkers”, vervolgt Jos Spilstijns. “Liefst personen met ervaring, maar ook anderen zijn welkom. Het enige wat ons bindt is de passie om elke dag bij te leren. Onze kennis is immers nooit voltooid, maar wordt dagelijks verrijkt en verfijnd dankzij bakken praktijkervaring en continue vervolmaking. We gebruiken het nieuwste materieel en de beste technieken. Elke opdracht wordt precies, accuraat, innovatief en clean uitgevoerd. Onze ingrepen vragen een extreem goede voorbereiding, uitvoering en nazorg. Of het nu gaat om boren, zagen, slopen, verankeren, betononderzoek of schuren en polijsten van vloeren: elke beton-operatie wordt minutieus onderzocht en voorbereid. Alleen dank zij die aanpak groeien onze medewerkers uit tot echte beton-chirurgen. Zij zorgen ervoor dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht, in het belang van de ‘patiënt’ en tot algehele tevredenheid van onze klant. Daarom zijn de nieuwe bedrijfswagens ook herkenbaar bestickerd met Rik, onze mascotte en uithangbord”, besluit de CEO.

INTERBORING kiest voor de realisatie van haar car policy voor Peugeot. Dealer Gabo Bielen (Op onderstaande foto overhandigt Marc Bielen de symbolische sleutel van de vloot nieuwe Peugeot’s 208 aan Erik en Miet Witters-Thys) uit Zonhoven levert de wagens en zal in de toekomst ook instaan voor het operationeel onderhoud.

INTERBORING biedt integrale precisie-oplossingen voor betonproblemen.

De beton-chirurgen van INTERBORING bieden de beste oplossingen op het vlak van betononderzoek en het maken van openingen in beton, rekening houdend met de hoogste vereisten inzake veiligheid, technische mogelijkheden, omgevingsmodaliteiten en milieu.

 

 

Voor meer informatie:         Jos Spilstijns, CEO

                                                M         0476 830 200

                                                E          jos@interboring.be

Interboring waardeert zijn arbeiders met een bedrijfswagen

Uit waardering voor de goede prestaties van onze betonchirurgen heeft Erik en Miet beslist om hen te belonen met een bedrijfswagen.  De sleutels werden op een feestelijke manier overhandigd.  In deze video vertelt CEO Jos Spilstijns over het "waarom" en krijg je beelden van de feestelijke overhandiging van de wagens.